Viestintä

Viestintäpalvelut toteuttaa ja kehittää Kuvataideakatemian ulkoista ja sisäistä viestintää. Sen tehtäviin kuuluvat mm. yliopiston painotuotteet, taiteellisen toiminnan viestintä, verkkosivut ja kuvapankki. Viestintä palvelee myös tiedostusvälineitä.

Tiedotteet

Tiedotteet löytyvät täältä. Osa tiedotteista lähetetään myös suoraan median edustajille.

Lisäksi noin joka toinen viikko ilmestyy sähköinen uutiskirje, jossa kerrotaan Kuvataideakatemian uusista näyttelyistä.

Jos haluat liittyä tälle postituslistalle, lähetä viesti osoitteeseen .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Kuvapankki

Kuvataideakatemian sähköinen kuvapankki on Kuvagallerian yhteydessä. Pääsy Kuvagalleriaan löytyy myös sivun oikeasta reunasta.

Kuvapankista löytyy kuvia mm. Kuvataideakatemian näyttelyistä, dekaanista, tiloista ja historiasta. Korkearesoluutioiset kuvat ovat ladattavissa sivulta. Pyydä tunnukset osoitteesta .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Voit käyttää kuvia Kuvataideakatemiaan liittyvissä yhteyksissä. Otsikkotiedot ja kuvaajan nimi on mainittava kuvan yhteydessä.

Visuaalinen ilme 

Taideyliopisto on syntynyt Kuvataideakatemian, Sibelius-Akatemian ja Teatterikorkeakoulun yhdistyttyä. Kolmesta entuudestaan tunnetusta ja yhdestä uudesta brändistä muodostuvalle kokonaisuudelle on suunniteltu yhteinen visuaalinen ilme. Ilmekokonaisuus mahdollistaa Taideyliopisto-kattobrändin itsenäisen esiintymisen sekä kolmen akatemia-alabrändin itsenäisen esiintymisen ja nimen esilletuonnin. Kokonaisuuden liimana toimii yhteinen X-merkki. Tekstilogojen persoonallinen muotoilu toistuu läpi kokonaisuuden. 

Ilmeuudistus käynnistyi vuoden 2012 lopussa; tavoitteena on uuden ilmeen näkyminen kaikissa kanavissa vuoden 2013 loppuun mennessä. Visuaalisen ilmeen on suunnitellut suunnittelutoimisto BOND.

Visuaalisen ilmeen keskeiset linjaukset on koottu Taideyliopiston graafiseen ohjeistukseen (pdf).

Kuvataideakatemian verkkosivujen suunnittelusta vastasi helsinkiläinen suunnittelutoimisto Nimiö

Tunnus

Taideyliopiston ja akatemioiden tunnukset muodostuvat tekstilogojen ja X-merkin yhdistelmästä.

Tunnuksista on olemassa print- ja screenversiot.

Tunnusta voi käyttää Kuvataideakatemian ulkopuolisissa painotuotteissa tai verkkoviestinnässä vain, jos asiasta on sovittu Kuvataideakatemian kanssa. Tunnuksen käyttöä koskevat tekniset ohjeet löytyvät graafisesta ohjeistosta.

Jos haluat pelkästään tutustua tunnuksiin, löydät erilaiset versiot graafisesta ohjeistosta (yllä).

Yhteystiedot

Yhteinen sähköpostiosoite on muotoa .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Viestintäpäällikkö Kirsi Korhonen
gsm. 045 6579 347
etunimi.sukunimi@uniarts.fi
Tiedottaja Henna Kontusalmi, opintovapaalla 30.9.2014 saakka. Sijainen Hanna Joensuu.
puh. 050 4488 530
etunimi.sukunimi@uniarts.fi