Kirjasto

Kuvataideakatemian kirjasto on avoin kaikille nykytaiteesta kiinnostuneille.

Kuvataideakatemian kirjaston ydintehtävänä on palvella Kuvataideakatemian opiskelua, opetusta, tutkimusta ja taiteellista toimintaa tarjoamalla ajantasaista ja laadukasta tietoaineistoa sekä kirjasto- ja tietopalvelua. Kirjaston kokoelmien painopistealueena on nykytaide.

Kuvataideakatemian kirjaston aineisto löytyy ARSCA-tietokannasta, joka on Taideyliopistojen kirjastojen yhteinen kokoelmatietokanta. Kirjastotunnuksemme tietokannassa on Tx.

 

KUVATAIDEAKATEMIAN KIRJASTO ON MUUTTANUT VUODEN 2014 ALUSTA VALLILAAN OSOITTEESEEN ELIMÄENKATU 25 A 2. krs.

AJANKOHTAISTA:

UUSI PALVELUKOKEILU: KUVAN LAINAT VOI NYT PALAUTTAA MYÖS SIBAN JA TEAKIN KIRJASTOIHIN Taideyliopiston kirjastot yhtenäistävät palveluitaan. Kuvataideakatemian, Sibelius-Akatemian ja Teatterikorkeakoulun kirjastoista lainatun aineiston voi palauttaa mihin tahansa näistä kirjastoista 5.5.2014 alkaen. Huom! Muista Arsca-kirjastoista lainattu aineisto tulee edelleen palauttaa siihen kirjastoon, josta aineisto on lainattu. Aalto-yliopiston Arabian kampuskirjaston lainoja ei voi palauttaa Kuvataideakatemian kirjastoon eikä Kuvataideakatemian lainoja Arabiaan. Keräämme kokemuksia ja toivomme asiakkailta palautetta tästä palvelukokeilusta. Kerro ja vaikuta!

Linkkejä

Normaalit aukioloajat

ma-ti klo 9–16
ke klo 10–18                                                   
to-pe klo 9–16

 

Kesän aukioloajat:

ma-pe 9–16

Kirjasto on ennen kesälomaa auki viimeisen kerran perjantaina 27.6. klo 16.00 asti, ja avautuu jälleen maanantaina 11.8. klo 9.00

30.6.–8.8. SULJETTU

11.8. – 29.8. ma-pe 9–16

Syyskuun alusta alkaen normaalit aukioloajat

 

Kuukauden taiteilija: Timo Andersson

Kirjastossa on nähtävillä kuukausittain vaihtuva näyttely, jossa Kuvataideakatemian opiskelija tai opettaja esittelee teoksiaan.