Kirjasto

Kuvataideakatemian kirjasto on avoin kaikille nykytaiteesta kiinnostuneille.

Kuvataideakatemian kirjaston ydintehtävänä on palvella Kuvataideakatemian opiskelua, opetusta, tutkimusta ja taiteellista toimintaa tarjoamalla ajantasaista ja laadukasta tietoaineistoa sekä kirjasto- ja tietopalvelua. Kirjaston kokoelmien painopistealueena on nykytaide.

Kuvataideakatemian kirjaston aineisto löytyy ARSCA-tietokannasta, joka on Taideyliopistojen kirjastojen yhteinen kokoelmatietokanta. Kirjastotunnuksemme tietokannassa on Tx.

 

AJANKOHTAISTA:

Maksuvälinekokeilu elokuu-joulukuu 2014

11.8.2014 alkaen Kuvataideakatemian kirjastossa käyvät maksuvälineenä ainoastaan yleisimmät luotto- ja maksukortit (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro). Käteisellä ei ole mahdollista maksaa Kuvataideakatemian kirjastossa kokeilun aikana.

Kuvataideakatemian kirjasto valmistautuu vähitellen 1.1.2015 alkavaan Taideyliopiston muiden kirjastojen kanssa yhtenäiseen myöhästymismaksukäytäntöön ja ottaa käyttöön sähköisen kassajärjestelmän. Kirjasto kokeilee sen myötä maksuvälinekäytäntönä ainoastaan korttimaksua. Jos palautteen perusteella ilmenee tarve myös käteismaksuvaihtoehdolle, resursoimme vuonna 2015 myös käteismaksumahdollisuuden käyttöönottoon. Toivomme palautetta kokeilusta!

Linkkejä

 

Kirjaston aukioloajat:

ma-ti klo 9–16
ke klo 10–18                                                   
to-pe klo 9–16

Poikkeavat aukioloajat:

pe 5.9.  klo 11-16

ke 10.9. klo 10-13

ti 23.9.  klo 12-16 Kirjaston syyspäivä, tervetuloa!

pe 26.9. suljettu

pe 21.11. klo 11-16

to 18.12. klo 10-16 Kirjaston jouluglögit, tervetuloa!

 

Kuukauden taiteilija: Timo Andersson

Kirjastossa on nähtävillä kuukausittain vaihtuva näyttely, jossa Kuvataideakatemian opiskelija tai opettaja esittelee teoksiaan.