Alumnit

Kuvataideakatemian alumneja ovat kaikki Kuvataideakatemian ja sitä edeltäneen Suomen Taideakatemian koulun entiset opiskelijat.

Liittymällä alumneihin voit pitää yhteyttä muihin Kuvataideakatemian entisiin opiskelijoihin ja pääset seuraamaan entisen opinahjosi toimintaa tänään.

Liittyminen alumniksi on helppoa. Täytä vain oheinen lomake, tulosta se ja palauta Kuvataideakatemiaan. (Huom. lomaketta ei voi siis palauttaa sähköisesti.)

Liittyminen on maksutonta. Huomaathan kuitenkin, että jos haluat tukea Kuvataideakatemian toimintaa, voit liittyä Kuvataideakatemian Ystäviin ja tukea ystäväyhdistyksen jäsenmaksun kautta mm. lahjakkaita opiskelijoita.

Palvelut

Rekisteröidyt alumnit saavat kutsuja Kuvataideakatemian näyttelyihin ja muihin tapahtumiin sekä 3–4 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen, jossa kerrotaan akatemian muusta toiminnasta. Saat myös postia Avoimen Akatemian luennoista ja pääset kuulemaan kiinnostavia puhujia.

Kuvataideakatemian kirjasto palvelee alumneja. Kirjastossa käytettävissäsi on laaja ja monipuolinen nykytaiteen kokoelma ja ainutlaatuinen ulkomaisten kulttuuri- ja taidelehtien tarjonta. Kuvataideakatemian julkaisuista saat alumnina 20 prosentin alennuksen. Kuvataideakatemian julkaisutoiminta on vireää ja käsittää oppikirjoja, näyttelykatalogeja, pamfletteja ja muuta ajankohtaista.

Alumnina olet osa alumniverkostoa: tapaat Kuvataideakatemian tilaisuuksissa entisiä opiskelijatovereitasi ja muita kollegoita. Alumnirekisterimme kautta saat yhteyden niihin alumneihin, jotka ovat antaneet luvan yhteystietojensa luovuttamiseen.

Kuvataideakatemian opettajat ovat pääosin akatemian entisiä opiskelijoita. Alumnina varmistat, että yhteystietosi akatemiassa ovat ajan tasalla. Näin voimme ottaa Sinuun yhteyttä, jos tarvitsemme osaamistasi opettajana tai luennoitsijana.

Voit olla myös järjestämässä alumnitapaamisia. Kuvataideakatemia tarjoaa tarvittaessa tilat alumnitilaisuuksille.

Tervetuloa Kuvataideakatemian alumneihin!

Viestintäpäällikkö Kirsi Korhonen
gsm 045 657 9347
.(JavaScript must be enabled to view this email address)